Werkwijze & Contact

Ben je benieuwd en wil je meer weten? Stuur een email naar info@schrijfateliercaleidoscoop.nl of vul het formulier onderaan deze pagina in met je gegevens en telefoonnummer, dan reageer ik z.s.m.

WERKWIJZE
Verhalen kun je voor jezelf laten optekenen. Je kunt het schrijven ervan ook kado doen, aan een vader of moeder, opa of oma. Bij een jubileum, pensionering of andere bijzondere gebeurtenis. Met elkaar bespreken we de keuze voor het soort verhaal, bijvoorbeeld als biografisch levensverhaal, verhalen rond een bepaald thema of de geschiedenis van een bedrijf.

In een aantal gesprekken in een voor jou vertrouwde omgeving halen we de verhalen op. Jij vertelt, ik schrijf, werk het uit en laat je meelezen. Met foto’s en ander passend beeldmateriaal illustreren we je levensverhaal tot een persoonlijk en herkenbaar levensboek. In samenwerking met drukkerij Pumbo wordt je boek in full-colour gedrukt en het is altijd mogelijk meerdere exemplaren te bestellen. Als duidelijk is wat je wensen zijn, maak ik een planning en prijsopgave.

Het is niet toegestaan om teksten of afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder schriftelijk toestemming van de auteur. 

BEELD EN GELUID
Fragmenten van de gesprekken kunnen ook vastgelegd worden met geluid of beeld. Het later terug beluisteren van een stem of het zien van het gezicht van de verteller kan een mooie aanvulling zijn op het geschreven verhaal. Het opnemen zelf kan onopvallend gebeuren en is niet storend voor het gesprek.

Levensverhalen van Schrijfatelier Caleidoscoop
Levensverhaal-boek-laten-schrijven-kadotip-levensboek-biografie-cadeau